Minicamping De Heksenketel

Vanaf € 7.00 per nacht.
* Afhankelijk van periode in het jaar.

- Camping (mini) (15 plaatsen)
- Hantumhuizen (Friesland)
- Kaart Friesland

Korte omschrijving

Onze sfeervolle minicamping ligt in de rustige omgeving van Noordoost Friesland. Na een flink eind fietsen of een stevige wandeling is het hier heerlijk toeven op uw kampeerplekje in het groen.
De ..... Lange omschrijving
Telefoon: 0615475542 (Familie Visser)

Minicamping De Heksenketel

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • Omschrijving
  • Voorzieningen
  • Prijzen
  • Beschikbaarheid
  • Gastenboek

Onze sfeervolle minicamping ligt in de rustige omgeving van Noordoost Friesland. Na een flink eind fietsen of een stevige wandeling is het hier heerlijk toeven op uw kampeerplekje in het groen.
De minicamping bestaat uit maximaal 15 standplaatsen in een boomgaard. Ze zijn ruim van opzet en voorzien van een elektra-aansluiting. Op onze camping vindt u kampeerplaatsen voor tenten, tourcaravans, campers en vouwwagens.
Huisdieren zijn welkom op onze camping. Zorg er wel voor dat ze geen hinder veroorzaken voor uw kampeergenoten.
Faciliteiten
– Gescheiden sanitaire voorzieningen
– Afwas gelegenheid
– Gebruik van wasautomaat mogelijk
– Mooie fiets-, kano- en wandelroutes in de directe omgeving
– Sfeervolle terreinverlichting.
– Brochures over activiteiten, excursies, programma’s, fiets- en
kanoroutes aanwezig.
De Heksenketel is gelegen net buiten Hantumhuizen, een karakteristiek dorpje met ongeveer 300 inwoners. De ontspannen sfeer maakt het een uitstekende plaats om lekker bij te komen van de dagelijkse drukte.
De Heksenketel ligt ongeveer vier kilometer van de Waddenzee. De locatie is dus ook uitermate geschikt voor wadlopers, of mensen die een bezoek willen brengen aan Ameland of Schiermonnikoog.
Naast de minicamping zijn er ook kamers te huur. Meer informatie hierover kunt u vinden onder de knop Bed & Brochje.
Bonifatiusstad
Dokkum, de noordelijkste stad van Nederland, ligt op 5 kilometer afstand van Hantumhuizen. Binnen de 400 jaar oude stadswallen biedt deze plaats u de stadse geneugten. De elfde stad aan de Elstedenroute heeft alles in huis: winkels, restaurants, bars, musea, galeries en kerken, maar ook terrasjes.
De naam van de stad is voor altijd verbonden aan Bonifatius, de evangelist die er in 754 werd vermoord. Veel herinnert nog aan hem zoals een kerk en een kapel met een heilige bron. Maar Dokkum heeft méér dan Bonifatius! Het Weeshuis aan de Markt, gebouwd in neoclassicistische stijl. Het Raadhuis, waar vier rococoschilderingen de geschiedenis van Dokkum uitbundig in beeld brengen. Het schitterende Admiraliteitshuis, waar ooit de voorloper van de Nederlandse Marine zetelde en waarin nu het Streekmuseum gehuisvest is. Het Natuurhistorisch Museum en niet te vergeten de gerestaureerde ‘Admiraliteitshelling’, waar een trekschuit ligt, waarmee u ‘s zomers tochtjes kunt maken.
Wadlopen
Of u nu wel of niet bekend bent met wadlopen, één ding is zeker: iedere tocht op het wad is steeds weer een prachtige en unieke ervaring. Geniet van de weidsheid van het wad en van de natuur. Want er is ontzettend veel te zien op het wad. Wadlopen is de leukste manier om het wad te verkennen. U wandelt bij eb, onder deskundige begeleiding, over de drooggevallen zeebodem en ontdekt zo de unieke flora en fauna van het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa. Een wadlooptocht, een zwerftocht over het wad of een complete oversteek naar een Waddeneiland is een avontuur die u niet wilt missen. Afhankelijk van het weer kunt u vanaf eind april tot half oktober wadlopen.
Nationaal Park Lauwersmeer
Nationaal Park Lauwersmeer, zo’n 10 autominuten van De Heksenketel, biedt prima wandel- en fiets mogelijkheden. U vindt er een uitgebreid netwerk aan paden om eens heerlijk de benen te strekken. Er zijn bovendien tien gemarkeerde rondwandelingen uitgezet, in lengte variërend van 2 tot 7,5 kilometer. Deze aantrekkelijke routes br
Voorzieningen van Minicamping De Heksenketel


Accommodatie
Plaatsen: 15 Kantine: Nee Televisie: Nee  
Geschikt voor mindervaliden: Nee Campingwinkel: Nee Internet: Ja  
Huisdieren: In overleg Recreatieruimte: Nee Wasmachine: Ja  
Speelweide: Ja Animatieteam: Nee Wasdroger: Nee  
Speeltoestellen: Ja Fietsen: Nee, wel lokaal te huur      
Zwembad: Nee Campers toegestaan: Ja      
Aantal douches: 2 (Sta)caravans te huur: Nee      
Aantal toiletten: 4          
 
             
Omgeving:
Bos: 0 Strand/Zee: 3000 Meer/Openwater: 0 Dorp/Stad: 2000 Ski-piste: 0
 
Extra informatie:


Prijzen Minicamping De Heksenketel

  1 januari 2017 - 31 december 2017
 
 
  nacht :   € 7.00
  prijs vanaf - overige prijzen zie kamers/appartementen
  1 januari 2017 - 1 januari 2017
 
 
  nacht :   € 10.00
  Gastenboek is helaas nog leeg.

Bent u te gast geweest bij Minicamping De Heksenketel, plaats dan nu uw recensie.