Minicamping Stichting Droomkinderen

Vanaf € 15.00 per nacht.
* Afhankelijk van periode in het jaar.

- Camping (mini) (6 plaatsen)
- Bourtange (Groningen)
- Kaart Groningen

Korte omschrijving

Wij zijn trots op onze minicamping. De camping heeft 14 standplaatsen, maar omdat wij bewoners hebben met autisme houden wij ons aan een maximumbezetting van 5 tot 6 standplaatsen. Dat betekent dat el..... Lange omschrijving
Telefoon: 0599 354737 (v.d. Laan)

Minicamping Stichting Droomkinderen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • Omschrijving
  • Voorzieningen
  • Prijzen
  • Beschikbaarheid
  • Gastenboek

Wij zijn trots op onze minicamping. De camping heeft 14 standplaatsen, maar omdat wij bewoners hebben met autisme houden wij ons aan een maximumbezetting van 5 tot 6 standplaatsen. Dat betekent dat elke standplaats over extra veel ruimte beschikt. Wij gaan ervan uit dat u de rust van de omgeving zoekt. De prachtige omgeving leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen. Ook zijn er volop mogelijkheden om dagtripjes te maken naar o.a. vesting Bourtange (800 meter wandelen), Ter Apel (bossen en bezienswaardigheden), Sellingen (bossen met beekjes), stad Groningen, en u bent op loopafstand van de Duitse grens, kortom u zal zeker genieten van het Westerwoldse landschap.
De voorzieningen op de camping worden elke dag schoongehouden door de bewoners (met of zonder begeleiding). Wij krijgen dan ook vele complimenten over ons schone campingsanitair. Op deze manier leren de bewoners op een vertrouwde manier omgaan met externe contacten.
De locatie was voor 2008 een hotel met een grote camping. Sinds 2008 is het een thuis voor mensen met autisme en/of aanverwante stoornissen zoals PDD NOS, ADHD en Asperger en de camping biedt plaats aan maximaal 5 caravans/tenten/campers (vroeger 14 standplaatsen). De locatie bestaat uit 2 boerderijen. In een van de boerderijen zijn de appartementen van de bewoners gelegen met elk een eigen douche en toilet. Er is een gezellige groepsruimte met open haard en tv en een ruimte ernaast gelegen waar gegeten wordt. Belangrijk is onze professionele grote keuken, waar veel aandacht besteed wordt aan verantwoorde, maar vooral ook lekkere maaltijden.
In de andere boerderij is een aparte fitnessruimte met tv en muziekinstallatie. Er is een ruimte voor rust (+ WII + tv) met elektrisch bedienbare massagestoel en een ruimte voor gitaarspel (met versterkerinstallatie). De wasmachine en –droger zijn hier ook geplaatst (geen prikkels in het woongedeelte). Er is een grote tuin rondom de boerderijen en als er geen gasten op de minicamping zijn kunnen we daar een partijtje voetbal spelen. De tuinen en het gras worden onderhouden door de bewoners zelf.
De boerderijen zijn een thuis voor de bewoners en dat betekent dat we er alles aan doen om de omgeving goed te onderhouden en een huiselijke sfeer te creëren. Ook wordt er rekening gehouden dat de verblijven prikkelarm zijn en bezoek wordt te allen tijde gemeld.
Voorzieningen van Minicamping Stichting Droomkinderen


Accommodatie
Plaatsen: 6 Kantine: Televisie:  
Geschikt voor mindervaliden: Campingwinkel: Internet:  
Huisdieren: Recreatieruimte: Wasmachine:  
Speelweide: Animatieteam: Wasdroger:  
Speeltoestellen: Fietsen:      
Zwembad: Campers toegestaan:      
Aantal douches: 0 (Sta)caravans te huur:      
Aantal toiletten: 0          
 
             
Omgeving:
Bos: 0 Strand/Zee: 0 Meer/Openwater: 0 Dorp/Stad: 0 Ski-piste: 0
 
Extra informatie:


Prijzen Minicamping Stichting Droomkinderen

  1 januari 2017 - 31 december 2017
 
 
  nacht :   € 15.00
  prijs vanaf - overige prijzen zie kamers/appartementen
     
     
     
     
 


In overleg met de verhuurders wordt de beschikbaarheid niet op Ikwileruit getoond.
Actuele beschikbaarheid: website verhuurder
Gastenboek is helaas nog leeg.

Bent u te gast geweest bij Minicamping Stichting Droomkinderen, plaats dan nu uw recensie.