Kindercamping Hoeve Heikant

Vanaf € 10.00 per nacht.
* Afhankelijk van periode in het jaar.

- Camping (mini) (45 plaatsen)
- Lage-mierde (Noord-Brabant)
- Kaart Noord-Brabant

Korte omschrijving

Welkom op Hoeve Heikant, de gezelligste Brabantse camping voor jong en oud.

Bij ons heerst er geen stilte, maar gezelligheid!Het centrum van de camping is ingericht als speelparadijs. De caravans..... Lange omschrijving
Telefoon: 013-5093847 (Mascha van der bruggen)

Kindercamping Hoeve Heikant

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Omschrijving
  • Voorzieningen
  • Prijzen
  • Beschikbaarheid
  • Gastenboek

Welkom op Hoeve Heikant, de gezelligste Brabantse camping voor jong en oud.
Bij ons heerst er geen stilte, maar gezelligheid!

Het centrum van de camping is ingericht als speelparadijs. De caravans en tenten staan hier omheen opgesteld, dus alle mogelijkheid om toezicht te houden en toch lekker in de zon te zitten.
Op deze grote speelplaats hebben wij klimrekken, trampolines, schommels, een glijbaan, zandberg en nog veel meer mogelijkheden tot speelplezier voor uw kinderen. Alsof dit nog niet genoeg is, ligt om al dit speelplezier een super snelle skelterbaan. Skelters, fietsen, loopauto’s en meer op wielen zijn gratis te leen op de camping.

Op de camping worden vaak ‘s middags of `s avonds vroeg spelletjes georganiseerd, waarna regelmatig een ‘menuutje boer Chris’ geserveerd wordt. Bij warm weer wordt er natuurlijk aan de nodige verkoeling gedacht. Buikschuifbanen en watergevechten zijn dan ook geen vreemde verschijnselen op Hoeve Heikant.

Later op de dag kunnen de kinderen met boer Chris eieren rapen; een rondje over de camping op de rug van Johnny de pony, en is het ritje in het wagentje met Beauty en Witte een hele belevenis.

Als klap op de vuurpijl wordt `s avonds het kampvuur aangestoken. Hier worden samen broodjes, marshmallows of pannenkoeken gebakken om lekker van te smullen.

Na zo’n dag Hoeve Heikant plezier, wanneer de kinderen een voor een slapen gaan, wordt er tijd en plaats gemaakt voor ouderwetse gezelligheid. Onder het genot van uw eigen drankje en de rond dansende troelie woelie`s bij het kampvuur, kunt ook u heerlijk van uw vakantie genieten. Indien andere gasten bij de beheerder aangeven dat ze last hebben van het rumoer zal dit – zeker na 23 uur- wel ter harte genomen worden en zal de beheerder wel tot stilte manen en eventueel het vuur doven. Op die manier heeft iedereen toch zijn plezier!

Onze camping ligt in een zeer bosrijke omgeving zoals Landgoed “De Utrecht”, waar men verschillende vennen vindt. Er liggen erg veel fiets- en wandelpaden. Er zijn in de naaste omgeving ook volop activiteiten voor jong en oud, zoals een binnen- en buitenzwembad, sauna, tennisbanen en een manege. Op enkele kilometers afstand vindt u “De Beekse Bergen” een strand en speelland, een safaripark, een skiheuvel en Nederlands grootste golfcentrum. Op korte afstand vindt u “Den Bockereijder” een zeer bekend eethuis in een oude boerderij midden in het bos.
Voorzieningen van Kindercamping Hoeve Heikant


Accommodatie
Plaatsen: 45 Kantine: Televisie:  
Geschikt voor mindervaliden: Campingwinkel: Internet:  
Huisdieren: Recreatieruimte: Wasmachine:  
Speelweide: Animatieteam: Wasdroger:  
Speeltoestellen: Fietsen:      
Zwembad: Campers toegestaan:      
Aantal douches: 0 (Sta)caravans te huur:      
Aantal toiletten: 0          
 
             
Omgeving:
Bos: 0 Strand/Zee: 0 Meer/Openwater: 0 Dorp/Stad: 0 Ski-piste: 0
 
Extra informatie:


Prijzen Kindercamping Hoeve Heikant

  1 januari 2017 - 31 december 2017
 
 
  nacht :   € 10.00
  prijs vanaf - overige prijzen zie kamers/appartementen
     
     
     
     
 


In overleg met de verhuurders wordt de beschikbaarheid niet op Ikwileruit getoond.
Actuele beschikbaarheid: website verhuurder
Gastenboek is helaas nog leeg.

Bent u te gast geweest bij Kindercamping Hoeve Heikant, plaats dan nu uw recensie.